flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ВИКЛИК

15 березня 2022, 08:57

Оржицький районний суд Полтавської області викликає в якості третьої особи ПРИВАТНОГО НОТАРІУСА КИЄВО-СВЯТОШИНСЬКОГО РАЙОННОГО НОТАРІАЛЬНОГО ОКРУГУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ ГРИСЮК ОЛЕНИ ВАСИЛІВНИ      , останнє відоме місце проживання: вул. Європейська, 11/2, м. Вишневе, Києво-Святошинського району, Київської області,   в судове засідання по справі № 543/1084/21 ( 2/543/59/22) за позовною заявою за позовом Московченка Максима Валентиновича до Товариства з обмеженою відповідальністю "ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ "ОНЛАЙН ФІНАНС", треті особи: приватний нотаріус Києво-Святошинського районного нотаріального округу Київської області Грисюк Олена Василівна, приватний виконавець виконавчого округу Полтавської області Гречин Наталія Володимирівна, про визнання виконавчого напису таким, що не підлягає виконанню,  яка призначене до судового розгляду на 19.04.2022 року о 11 год 00 хв, в приміщенні Оржицького районного суду Полтавської області за адресою: Полтавська область, Оржицький район, селище Оржиця, вул. Центральна, 74.

Третя особа може отримати копію позовної заяви та копії додатків до позовної заяви особисто чи через представника в Оржицькому районному суді Полтавської області ( Полтавська область, Оржицький район, селище Оржиця, вулиця Центральна, 74; телефон 05357-9-16-61 ).

Запропонувати третій особі в десятиденний строк з дня розміщення оголошення про виклик подати відзив на позов та надати докази, що підтверджують обставини, на яких ґрунтуються заперечення відповідача та документи, що підтверджують надіслання ( надання ) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам справи.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається за наступною веб-адресою: og.pl.court.gov.ua.

В разі неявки відповідача у вказане судове засідання суд розгляне справу без його участі. Сторона у справі зобов’язана повідомити суд про причини неявки в судове засідання.

 

 

Суддя Оржицького районного

суду                                                                                   Т.В. Грузман