flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення про виклик в судове засідання

27 березня 2018, 10:47

Повідомлення для Сухосир Сергія Михайловича про виклик в судове засідання

 

      Оржицький районний суд Полтавської області у відповідності до вимог ч. 11. ст. 128 ЦПК України, викликає учасників справи - Сухосир Сергія Михайловича (останнє відоме місце проживання: с. Нове, Оржицького району Полтавської області)  в якості відповідача у цивільній справі  №543/267/18 (номер провадження 2/543/182/18) за позовом Сухосир Олени Сергіївни до виконавчого комітету Вишневої сільської ради Оржицького району Полтавської області, Сухосир Сергія Михайловича, Сухосир Олега Михайловича, третя особа: приватний нотаріус Оржицького районного нотаріального округу Черненко Оксана Олександрівна, про визначення додаткового строку для подання заяви про прийняття спадщини в підготовче засідання.

      Підготовче засідання  відбудеться  16.04.2018 року об 11 годині 00 хвилин в приміщенні Оржицького районного суду Полтавської області (адреса: смт. Оржиця, вул. Центральна, 74).

      Ознайомитись з ухвалою суду про відкриття загального позовного провадження у справі відповідач може на сайті Єдиного державного реєстру судових рішень а веб-адресою: reyestr.court.gov.ua/Review/72869632.

      Відповідач може отримати копію позовної заяви та копії додатків до позовної заяви в Оржицькому районному суді Полтавської області особисто або через представника.

      Визначити відповідачу п’ятнадцятиденний строк з дня розміщення ухвали суду на офіційному веб-сайті Єдиного державного реєстру судових рішень для подання відзиву на позовну заяву. У зазначений строк відповідач має право надіслати до суду відзив на позовну заяву, який повинен відповідати вимогам ст. 178 ЦПК України, і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову. Відповідно до вимог ч. 4 ст. 178 ЦПК України, одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду, копія відзиву та доданих до нього документів відповідач зобов’язаний надіслати  іншим учасникам справи. У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами (ч. 8 ст. 178 ЦПК України).

      У разі неявки відповідача, повідомленого належним чином, справа буде розглянута за його відсутності. Сторона у справі зобов’язана повідомити суд про причини неявки у судове засідання.

 

 Суддя Оржицького районного суду                       Гришко О.Я.