flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення про виклик в судове засідання

03 травня 2018, 09:01

ОГОЛОШЕННЯ  ПРО   ВИКЛИК

ДУМИЧ ЕЛЬМІРИ АШОТІВНИ

 

     Оржицький районний суд Полтавської області викликає в якості відповідача ДУМИЧ ЕЛЬМІРУ АШОТІВНУ, 12.09.1995 року народження, останнє відоме місце проживання: село Лазірки, вулиця Гагаріна, 58; Оржицького району, Полтавської області в судове засідання по цивільній справі № 543/1298/17 за позовом Публічного акціонерного товариства комерційний банк « Приватбанк « до Думич Ельміри Ашотівни про стягнення заборгованості, яке призначене до розгляду по суті на 24.05.2018 року о 10 год 15 хв, в приміщенні Оржицького районного суду Полтавської області за адресою: Полтавська область, Оржицький район, селище Оржиця, вул. Центральна, 74.

    Відповідач може отримати копію позовної заяви та копії додатків до позовної заяви особисто чи через представника в Оржицькому районному суді Полтавської області ( Полтавська область, Оржицький район, селище Оржиця, вулиця Центральна, 74; телефон 05357-9-16-61 ).

    Запропонувати відповідачу в десятиденний строк з дня розміщення оголошення про виклик подати відзив на  позов та надати докази, що підтверджують обставини, на яких ґрунтуються заперечення відповідача та документи, що підтверджують надіслання ( надання ) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам справи.

    Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається за наступною веб-адресою: og.pl.court.gov.ua.

    В разі неявки відповідача у вказане судове засідання суд розгляне справу без його участі. Сторона у справі зобов»язана повідомити суд про причини неявки в судове засідання.

 

Суддя Оржицького районного

суду                                                                                     Є.А.Смілянський