flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення про виклик в судове засідання

12 червня 2018, 08:48

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ВИКЛИК

АГЄЄВОЇ РАЇСИ ОЛЕКСІЇВНИ ТА ВИШНІ МИХАЙЛА ОЛЕКСІЙОВИЧА

 

     Оржицький районний суд Полтавської області викликає в якості третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору АГЄЄВУ РАЇСУ ОЛЕКСІЇВНУ, 01.02.1951 року народження, останнє відоме місце проживання: м. Макіївка, вул. Руднєва,10; кв. 26; Центрально-Міського району, Донецької області, та ВИШНЮ МИХАЙЛА ОЛЕКСІЙОВИЧА, 01.08.1952 року народження, останнє відоме місце проживання: місто Макіївка, вулиця Донецької дивізії, 11; кв. 19; Центрально-Міського району, Донецької області в судове засідання по цивільній справі № 543/195/18 за позовом Вишні Володимира Олексійовича до Сазонівської сільської ради, Оржицького району, Полтавської області про визнання права власності на спадкове нерухоме майно, яке призначене до розгляду по суті на 06.07.2018 року о 09 год 30 хв, в приміщенні Оржицького районного суду Полтавської області за адресою: Полтавська область, Оржицький район, селище Оржиця, вул. Центральна, 74.

    Відповідач може отримати копію позовної заяви та копії додатків до позовної заяви особисто чи через представника в Оржицькому районному суді Полтавської області ( Полтавська область, Оржицький район, селище Оржиця, вулиця Центральна, 74; телефон 05357-9-16-61 ).

    Запропонувати третім особам в строк до 01.06.2018 року подати пояснення на позов та надати докази, що підтверджують обставини, на яких ґрунтуються пояснення та документи, що підтверджують надіслання ( надання ) пояснень і доданих до нього доказів іншим учасникам справи.

    Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається за наступною веб-адресою: og.pl.court.gov.ua.

    В разі неявки третіх осіб у вказане судове засідання суд розгляне справу без їх участі. Учасники справи зобов»язані повідомити суд про причини неявки в судове засідання.

    Керуючись ч. 2 ст. 1-1 Закону України «Про здійснення правосуддя та кримінального провадження у зв’язку з проведенням антитерористичної операції» від 03 жовтня 2017 року №1632-18 та у зв’язку з тим, що ПАТ «Укрпошта» не приймає поштову кореспонденцію для відправлення на територію Донецької та Луганської областей, яка не контролюється українською владою Оржицький районний суд Полтавської області не має можливості направити Вам повістку про виклик.

 

Суддя Оржицького районного

суду                                                                                     Є.А.Смілянський