flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення про виклик в судове засідання

24 липня 2018, 15:33

Оголошення про виклик в судове засідання

ЯНЕНКО ВІКТОРІЇ ВАСИЛІВНИ

 

Оржицький районний суд Полтавської області викликає в якості відповідача ЯНЕНКО ВІКТОРІЮ ВАСИЛІВНУ, 12.09.1990 року народження, останнє відоме місце проживання: село Заріг, вулиця Миру, 59; Оржицького району, Полтавської області в судове засідання по цивільній справі № 543/822/18 за позовом Яненко Ганни Олександрівни, Яненка Олександра Олеговича та Яненко Сніжани Олегівни до Яненко Вікторії Василівни про визнання особи такою, що втратила право користування житлом, яке призначене до розгляду по суті на 14.09.2018 року о 08 год 15 хв, в приміщенні Оржицького районного суду Полтавської області за адресою: Полтавська область, Оржицький район, селище Оржиця, вул. Центральна, 74.

Відповідач може отримати копію позовної заяви та копії додатків до позовної заяви особисто чи через представника в Оржицькому районному суді Полтавської області ( Полтавська область, Оржицький район, селище Оржиця, вулиця Центральна, 74; телефон 05357-9-16-61 ).

Запропонувати відповідачу в десятиденний строк з дня розміщення оголошення про виклик подати відзив на позов та надати докази, що підтверджують обставини, на яких ґрунтуються заперечення відповідача та документи, що підтверджують надіслання ( надання ) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам справи.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається за наступною веб-адресою: og.pl.court.gov.ua.

В разі неявки відповідача у вказане судове засідання суд розгляне справу без його участі. Сторона у справі зобов’язана повідомити суд про причини неявки в судове засідання.

 

 Суддя Оржицького районного суду                                                                    Є.А.Смілянський