flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення про виклик в судове засідання

25 жовтня 2018, 08:27

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ВИКЛИК

ПЕРШОЇ СІМФЕРОПОЛЬСЬКОЇ ДЕРЖАВНОЇ НОТАРІАЛЬНОЇ КОНТОРИ

Оржицький районний суд Полтавської області викликає в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, Першу Сімферопольску державну нотаріальну контору, відоме місце знаходження: місто Сімферополь, вулиця Ушинського, 2; Автономної Республіки Крим в судове засідання по цивільній справі № 543/2829/16-ц за позовом Годун Володимира Миколайовича до Селецької сільської ради, Оржицького району, Полтавської області про визнання права власності на спадкове нерухоме майно, яке призначене до підготовчого судового розгляду на 16.11.2018 року об 11 год ЗО хв, в приміщенні Оржицького районного суду Полтавської області за адресою: Полтавська область, Оржицький район, селище Оржиця, вул. Центральна, 74.

Третя особа може отримати копію позовної заяви та копії додатків до позовної заяви особисто чи через представника в Оржицькому районному суді Полтавської області ( Полтавська область, Оржицький район, селище Оржиця, вулиця Центральна, 74; телефон 05357-9-16-61 ).

Запропонувати третій особі в десятиденний строк з дня розміщення оголошення про виклик подати відзив на позов та надати докази, що підтверджують обставини, на яких ґрунтуються заперечення відповідача та документи, що підтверджують надіслання ( надання ) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам справи.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається за наступною веб-адресою: og.pl.court.gov.ua.

В разі неявки третьої особи у вказане судове засідання суд розгляне справу без його участі. Третя особа у справі зобов»язана повідомити суд про причини неявки в судове засідання.

Суддя Оржицького районного

                                                                                               Є.А.Смілянський