flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення про виклик в судове засідання

01 листопада 2018, 14:52

Повідомлення для Лендела Василя Михайловича

про виклик в судове засідання

Оржицький районний суд Полтавської області у відповідності до вимог ч. 11. ст. 128 ЦПК України, викликає в судове засідання учасника справи - Лендела Василя Михайловича (останнє відоме місце проживання: с. Старий Іржавець, вул. Спортивна, 1; Оржицького району, Полтавської області) в якості відповідача у цивільній справі № 543/405/18 (номер провадження 2/543/223/18) за позовом сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю «Вишневе-Агро» до Лендела Василя Михайловича про стягнення бору за договором позики.

Судове засідання відбудеться 20.12.2018 року о 08 годині 15 хвилин в приміщенні Оржицького районного суду Полтавської області (адреса: смт. Оржиця, вул. Центральна, 74).

Ознайомитись з ухвалою суду про відкриття загального позовного провадження у справі відповідач може на сайті Єдиного державного реєстру судових рішень а веб-адресою: https://og.pl.court.gov.ua/sudl623/ogoloshennya/

Відповідач може отримати копію позовної заяви та копії додатків до позовної заяви особисто в Оржицькому районному суді Полтавської області.

Визначити відповідачу п’ятнадцятиденний строк з дня розміщення ухвали суду на офіційному веб-сайті Єдиного державного реєстру судових рішень для подання відзиву на позовну заяву. У зазначений строк відповідач має право надіслати до суду відзив на позовну заяву, який повинен відповідати вимогам ст. 178 ЦПК України, і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову. Відповідно до вимог ч. 4 ст. 178 ЦПК України, одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду, копія відзиву та доданих до нього документів відповідач зобов’язаний надіслати іншим учасникам справи. У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами (ч. 8 ст. 178 ЦПК України).

В разі неявки відповідача у вказане судове засідання, суд розгляне справу без його участі. Сторона у справі зобов»язана повідомити суд про причини неявки в судове засідання.

 

Суддя Оржицького районного суду                                                                                               Є.А.Смілянський