flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення про виклик в судове засідання

04 лютого 2019, 10:41

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ВИКЛИК ПЕРШОЇ СІМФЕРОПОЛЬСЬКОЇ ДЕРЖАВНОЇ НОТАРІАЛЬНОЇ КОНТОРИ

Оржицький районний суд Полтавської області викликає в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, Першу Сімферопольску державну нотаріальну контору, відоме місце знаходження: місто Сімферополь, вулиця Ушинського, 2; Автономної Республіки Крим в судове засідання по цивільній справі № 543/2829/16-ц за позовом Годун Володимира Миколайовича до Селецької сільської ради, Оржицького району, Полтавської області про визнання права власності на спадкове нерухоме майно, яке призначене до судового розгляду на 12.03.2019 року о 16 год 30 хв, в приміщенні Оржицького районного суду Полтавської області за адресою: Полтавська область, Оржицький район, селище Оржиця, вул. Центральна, 74.

Третя особа може отримати копію позовної заяви та копії додатків до позовної заяви особисто чи через представника в Оржицькому районному суді Полтавської області (Полтавська область, Оржицький район, селище Оржиця, вулиця Центральна, 74; телефон 05357-9-16-61 ).

Запропонувати третій особі -в десятиденний строк з дня розміщення оголошення про виклик подати відзив на позов та надати докази, що підтверджують обставини, на яких ґрунтуються заперечення відповідача та документи, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам справи.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається за наступною веб-адресою: og.pl.court.gov.ua.

В разі неявки третьої особи у вказане судове засідання суд розгляне справу без його участі. Третя особа у справі зобов»язана повідомити суд про причини неявки в судове засідання.

Суддя Оржицького районного
суду                                                                             Є.А.Смілянський