flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Для працівників Оржицького районного суду Полтавської області проведено навчання з питання культури та етики ділового спілкування.

31 січня 2020, 14:10

Для працівників Оржицького районного суду Полтавської області проведено навчання з питання культури та етики ділового спілкування.

31.03.2020 в Оржицькому районному суді Полтавської області було проведено навчання з питання культури та етики ділового спілкування, мистецтва ділового письма в роботі працівників судових установ.

Запланований результат від навчання  – формування навичок з питання культури та етики ділового спілкування та мистецтва ділового письма в роботі. Цільовою аудиторією на яку направлено захід є судді, працівники апарату суду.

У навчанні взяли участь:  керівник апарату суду Кропивка В.К., заступник керівника апарату суду Рибачова В.В., які акцентували увагу колективу суду на змінах та доповненнях, які відбулися у новому Українському правописі, окреслено основні положення використання офіційно-ділового стилю при усному спілкуванні та в оформленні судових документів, також зупинилися на мовних та лексичних особливостях, які встановлені для судово-процесуальних документів. Висвітлено питання про правила оформлювання реквізитів службових та процесуальних документів, особливості вживання офіційних назв установ та організацій, відмінювання прізвищ, використання слів іншомовного походження та застосування складних мовленнєвих зворотів у письмових документах.

Отримані знання працівниками Оржицького районного суду Полтавської області сприятимуть досягненню точності, логічності, послідовності та доречності при підготовці службових документів, як варто формулювати зміст, щоб уникнути неправильного чи двоякого тлумачення тексту адресатом.

 

Прес секретар суду