flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ВИКЛИК

10 лютого 2020, 15:07

Оржицький районний суд Полтавської області викликає в якості боржника  СВЯТОГОРА РУСЛАНА ВІТАЛІЙОВИЧА останнє відоме місце проживання: (гуртожиток) вул.. Студентська, б. 19, м.Харків ( відоме місце реєстрації  вул.. Гагаріна, б.9, смт Оржиця. Оржицького району, Полтавської області )  в судове засідання по цивільній справі № 543/1145/14 (6/543/6/20) за  заявою  Товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія Горизонт» про видачу дублікату виконавчого листа та поновлення строку на його пред»явлення по цивільній справі за позовом ПАТ «Банк «Меркурій «до Святогора Руслана Віталійовича про стягнення заборгованості по процентам за користування кредитом, яка призначене до судового розгляду на 10.03.2020 року о 13 год 30 хв, в приміщенні Оржицького районного суду Полтавської області за адресою: Полтавська область, Оржицький район, селище Оржиця, вул. Центральна, 74.

Боржник може отримати копію  заяви та копії додатків до  заяви особисто чи через представника в Оржицькому районному суді Полтавської області ( Полтавська область, Оржицький район, селище Оржиця, вулиця Центральна, 74; телефон 05357-9-16-61 ).

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається за наступною веб-адресою: og.pl.court.gov.ua.

В разі неявки відповідача у вказане судове засідання суд розгляне справу без його участі. Сторона у справі зобов’язана повідомити суд про причини неявки в судове засідання.

 

Суддя Оржицького районного

суду                                                                                   Т.В. Грузман